fotogr@ferne

 

Bo Asboe, professionel fotograf, grafisk designer og billedkunstner, vil her præsentere sit univers, i ord, billeder og fotografier. Læs mere...
Du bedes tage hensyn til ophavsrettighederne for både tekst og billeder.

Disse sider er tilpasset til skærmopløsningen: 800 x 600 og 24 bit farver, du kan kalibrere kontrasten på din skærm her.

Redigeret d. 11. August 2017

KKArt

English
     
  Asboe on myportfolio.com    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografer, fotografi og billedkunst ved
Bo Asboe.


Hulkamera, fotogravure, gummitryk, grafik, kunst, installationskunst, reportage, landskab, portræt, æstetik, kunstfotografi, undervisning, workshops, foredrag, ædeltryk. Det er nogle af stikordene til siderne her på nettet. Her finder du fotografier, tanker om fotografi og gamle teknikker udført i dag.

Bo Asboe arbejder med det ekspressive- og æstetiske fotografi. Han har baggrund i designfotografi og kunstfotografi. Udgangspunktet er det sanselige, og selve arbejdet med synssansen i processen, er meget afgørende for ham.

Bo er professionel underviser i de fotografiske teknikker og holder foredrag om "fotografi og æstetik", "Camera Obscura", "Mit første snapshot" etc. Han arbejder i dag hovedsageligt digitalt og underviser inden for digital fotografering og fotografi, med speciale i Photoshop, fotografiske printteknikker og farvestyring.

Læs mere, se mere og bliv en oplevelse rigere.

Fortsætte